Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nowe Zbroje

HannibalxxMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Zbroje nie pasują do metna, prosto z wow'a :) Bez sensowne są dla all klas ? Nawet jeżeli to i tak są brzydkie :)

Opublikowano

szkoda że nie ma takiej jak ma ninja czy woj dla sury taki cały komplet by się przydał :P co do zbroi fajne :) no i lajk się należy :D

Opublikowano

Ludzie, co sie dzieje z tym metiniem !!!

Doceniam to że nam to pokazałeś i leci za to like, ale te zbroje są okropne i niszczą całą grę. W ogóle są nieproporcjonalne, niesymetryczne... ch3jowe na maska w 3-ech słowach.

Godnie Reprezentuj.

-----------------------------------------------------

Opublikowano

według mnie sĄ ********

moge prosic o gotowiec ?

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

nwm czy zbroje sa w patchu czy nie,ale jesli tak to dopisujesz nazwe folderu w Index ,dodajesz wpisy do item_proto-client,dodajesz wpisy do item_list.txt,dodajesz zapytania do mysql

A jesli zbrojki sa normalnie to iconki wrzucasz do icon/item,robisz wpisy do icon.xml , wrzucasz pliki dds,gr2 do odpowiednich folderow w PC,pc2 (assasin,warrior,sura,shaman) dodajesz wpisy do PC,pc2.xml ,wypakowywujesz locale_pl dodajesz wpis item_proto oraz wpisy do item_list.txt ,wypakowywujesz root wchodzisz w pliki msm (assasin_m,assasin_w,sura_m,sura_w,shaman_m,shaman_w,warrior_m,warrior_w) dodajesz wpisy ustawiasz shapedata za koleja oraz shapeindex ,pakujesz root,wchodzisz w item_proto-value3 i wpisujesz id takie jak dales w shapeindex plikow .msm w root,potem wchodzisz navicat-->player-->ppm-->console-->wklejasz zapytania-->enter, nastepnie wchodzisz navicat-->player-->item_proto szukasz id zbrojki lecisz w prawo tabelkami odnajdujesz value3 i ustawiasz takie samo id jak w item_proto-client, pakujesz wszystkie pliki w cliencie ktore wypakowales,robisz restart serwera i gotowe.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

fajne :) lajke it

<?php

function głucho($string) { echo $string; }

głucho('Wypierdalać');

?>

Opublikowano

Zbroję ładne. Ale mam problem z dodaniem ich ze strony clienta pomógłby ktos???

Napisz dokladniej z czym masz problem.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...